Contact

Kom met ons in contact
Home » Contact

Contact opnemen

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Wilt u meer informatie over de diensten van Gruno Vastgoed? Neem contact op via 050 853 80 17 voor een goed gesprek, maak een afspraak via het contactformulier of kom gewoon eens langs op ons kantoor. U bent van harte welkom, onze overheerlijke koffie staat altijd klaar.

Contactgegevens

  050 853 80 17

Gruno Vastgoed B.V.
Nieuwe Ebbingestraat 129
9714 AM Groningen

Contactformulier

Om u beter van dienst te kunnen zijn vragen wij u een keuze uit de volgende opties te maken. Uw bericht zal op deze manier sneller bij de juiste persoon aankomen.


Als u een pand wilt aan- of verkopen kunt u ons tijdens kantooruren (09:00 - 17:00) bereiken op 050 853 80 17 of het onderstaande formulier gebruiken.

Volledige naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht


Als u een pand wilt laten beheren kunt u ons tijdens kantooruren (09:00 - 17:00) bereiken op 050 853 80 17 of het onderstaande formulier gebruiken.

Volledige naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht


Als u een pand wilt laten verhuren kunt u ons tijdens kantooruren (09:00 - 17:00) bereiken op 050 853 80 17 of het onderstaande formulier gebruiken.

Volledige naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht


Als u een pand wilt laten verbouwen en/of verduurzamen kunt u ons tijdens kantooruren (09:00 - 17:00) bereiken op 050 853 80 17 of het onderstaande formulier gebruiken.

Volledige naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht

Als u een vraag heeft over onderhoud of storingen hoeft u ons niet te bellen. In het huurdersportaal is het onderhoud zichtbaar en kunnen storingen gemeld worden. In het geval van calamiteiten zijn wij bereikbaar op 050 853 80 17.

Als u op zoek bent naar een huurwoning kunt u het meest actuele aanbod huurwoningen bekijken op www.grunoverhuur.nl. Als een woning beschikbaar is kunt u via deze website reageren om een bezichtiging aan te vragen. Op het moment dat u in aanmerking komt zal er contact opgenomen worden. Wij reageren niet via deze website of telefonisch op huuraanvragen.


Als u een overige vraag heeft kunt u het onderstaande formulier invullen. Om u beter van dienst te kunnen zijn vragen wij u ook om een onderwerp op te geven.

Volledige naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Onderwerp
Bericht

Veelgestelde vragen

Begeleiden jullie ook bij aankoop onroerend goed trajecten?

Gruno Vastgoed kan u helpen bij de aankoop. Het kopen van een beleggingsobject komt met veel vraagstukken. Echter hebben wij veel ervaring en begeleiden u graag! Meer informatie? Bekijk de pagina aankoop of bel één van onze aankoopexperts op 050 853 80 17.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan ook aan voor onze nieuwsbrief.

Ik wil mijn pand verkopen. Kan ik vrijblijvend langskomen?

Jazeker, kom gerust eens langs voor een kop koffie! Het is lastig te bepalen wanneer het de juiste tijd is om uw beleggingspand te verkopen. Bekijk ook eens de pagina verkoop. Indien u twijfelt, kunnen wij geheel vrijblijvend adviseren over alle mogelijkheden met betrekking tot uw object. Maak direct een afspraak via 050 853 80 17 zodat onze verkoopspecialist alle tijd voor u heeft.

Doen jullie ook aan stille verkoop?

Ja, dat doen wij! Verkopen is soms een twijfelachtige keuze. Een oplossing hiervoor is uw pand in de stille verkoop plaatsen. U hebt zo geen onzekerheid onder de huurders en het wordt enkel en alleen beperkt aangeboden aan één à twee personen, waarvan wij denken dat het een geschikt object is voor de desbetreffende persoon. Het grote voordeel van stille verkoop is dat uw pand niet openbaar op de markt wordt aangeboden. Interesse? Bel ons gerust op 050 853 80 17.

Kan ik mijn vastgoed door jullie laten beheren?

Absoluut! Gruno Vastgoed is gespecialiseerd in vastgoedbeheer. Door uw portfolio door ons te laten beheren zorgt u voor een vaste huurstroom, zekerheid van huurders en goed onderhouden panden. Meer weten? Kijk eens op de pagina vastgoedbeheer of maak direct een afspraak via 050 853 80 17.

Kan ik bij jullie een woning huren?

Jazeker. Wij hebben een wisselend aanbod van verschillende kamers, studio’s en appartementen. Op zoek? Voor verhuurzaken verwijzen we je graag door naar onze dochteronderneming Gruno Verhuur.

Ik heb een storing in mijn huurwoning, wat nu?

Via onze dochteronderneming Gruno Verhuur kunt u inloggen op het huurdersportaal (in het menu: ‘Huurders > Huurdersportaal’ of klik op het sleutel-icoontje). In het portaal kunt u eenvoudig de storing doorgeven.

Kennismaken met Gruno Vastgoed

Bel ons of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u graag terug.

Op zoek naar beleggingskansen?

Blijf op de hoogte van het meest actuele aanbod van Gruno Vastgoed.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers