Coronavirus Voorzorgsmaatregelen

In verband met de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus, en het dringende verzoek van de rijksoverheid om het besmettingsgevaar zo veel mogelijk te beperken, heeft Gruno Vastgoed het volgende besloten. Bezichtigingen, contractondertekeningen en huuropzeggingen worden inachtneming van de 1,5 meter en het wettelijke maximum aantal mensen uitgevoerd.

Onze voorkeur gaat uit naar een digitale afhandeling, bij uitzondering is het mogelijk op kantoor. Onderhoud zal vanaf heden weer uitgevoerd worden zoals u van ons gewend bent, echter kan dit door de opgebouwde achterstanden iets langer duren. Noodgevallen zullen uiteraard worden uitgevoerd. Gruno Vastgoed is tot dit besluit gekomen om de gezondheid van onze medewerkers, huurders, verhuurders en aannemers zo min mogelijk in gevaar te brengen. Wij hopen op uw begrip.

Bezichtigingen

Bezichtigingen op locatie zijn in beperkte mate mogelijk in verband met besmettingsgevaar. Ten allen tijden zal de 1,5 meter in acht genomen worden. Op aanvraag is foto- en videomateriaal beschikbaar. Eventuele maatvoering kunnen wij ook doorsturen. Wanneer u de woning wilt huren kunt u via het screeningformulier uw interesse kenbaar maken. Één van onze medewerkers zal dan contact met u opnemen.

Huur opzeggen

Opzeggingen kunnen via het opzeggen huur formulier worden ingediend.

Contactondertekeningen

Huurovereenkomsten worden enkel per e-mail toegezonden. In een enkel geval kan de contractondertekening ook bij ons op kantoor plaatsvinden. Wij vragen u bij klachten af te zien van fysiek bezoek. Dit om u en onze medewerkers te beschermen. Wij verzoeken u om de huurovereenkomst getekend retour te mailen. Vervolgens ontvangt u van ons het door een medewerker getekend contract retour.

Storingen en onderhoud

Klein onderhoud zal vanaf heden weer uitgevoerd worden zoals normaal. Wel kan het langer duren in verband met de opgebouwde achterstand vanaf het begin van de coronacrisis begin maart. 

Geldigheid

De genomen maatregelen zullen in verband met de huidige ontwikkelingen ten minste gelden voor onbepaalde tijd. Wij houden de berichtgeving nauwlettend in de gaten en zullen alle (eventuele) maatregelen op deze pagina plaatsen.

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms