Diensten

Al onze vastgoed expertises
Home » Diensten

Gruno Vastgoed biedt een breed scala aan diensten. Wij zijn gespecialiseerd in de aankoopverkoop, verhuur, bouwbegeleiding, pandoptimalisatie en verduurzaming van uw vastgoed. Tevens kunnen wij ook het volledige vastgoedbeheer van uw panden op ons nemen. Onze vastgoedexperts staan klaar om u te informeren over onze volledige dienstverlenging. Maak vrijblijvend een afspraak.

Aankoop

Gruno Vastgoed heeft jaren ervaring op het gebied van vastgoed aankoop. Wij kunnen u begeleiden, en adviseren over de kansen in de markt en u informeren over aandachtspunten waar u als koper op moet letten. U profiteert daarnaast ook van ons uitgebreide relatiebestand van verkopers, waardoor u als potentiële koper als eerste op de hoogte bent van exclusieve (meestal nog niet openbare) aankoop kansen in de markt. Op zoek naar een solide aankoopbegeleiding? 

Verkoop

Het is lastig om te bepalen wanneer het de juiste moment is om uw vastgoed te verkopen. Daarnaast wilt u uw woning of beleggingspand uiteraard voor de juiste prijs verkopen. Heeft u rekening gehouden met het behaalde rendement op de investering? Verkoopt u het pand met winst? Dat zijn allemaal vragen die kunnen ontstaan. Wij bieden u graag de juiste verkoop hulp om uw vastgoed op het juiste moment en voor de beste prijs te verkopen. Uw pand verkopen en op zoek naar gedegen verkoopadvies?

Verhuren beleggingspand

U bent in het bezit van één of meerdere beleggingspanden en bent op zoek naar een vaste huurstroom en een solide rendement op uw investering. Naast een positief rendement vinden wij het ook belangrijk dat er geschikte huurders in uw panden wonen. Al onze huurders worden gescreend op inkomsten, dagelijkse bezigheden en betrouwbaarheid. Dit geeft u zekerheid van inkomsten en zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Gruno Vastgoed kan ook het volledige beheer van uw panden verzorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het financiële, commerciële, technische en administratieve vastgoedbeheer. Zo kunt u zich focussen op de dingen die echt belangrijk zijn. Benieuwd naar onze verhuur en beheer diensten?

Bouwbegeleiding

Een pand verbouwen om meer rendement uit uw vastgoed te halen. Een woonunit met de juiste voorzieningen en een correcte staat van onderhoud kunnen u namelijk significant meer verdiensten opleveren. Er kan gedacht worden aan het verbouwen van een bestaande woning of bedrijfspand naar studentenkamers, studio’s en/of appartementen. Er kan ook gedacht worden aan de transformatie van een bedrijfspand naar zelfstandige woonruimtes. Meer weten over onze bouwbegeleiding?

Pandoptimalisatie

U bent in het bezit van een pand of u heeft een interessant vastgoedobject op het oog. Uiteraard wilt u een maximaal rendement behalen op uw investering. Pandoptimalisatie zorgt ervoor dat bestaande woningen hogere huuropbrengsten kunnen opleveren. Gruno Vastgoed heeft door de jaren heen velen ondernemers geholpen om het maximale rendement te behalen. Bent u benieuwd hoe onze pandoptimalisatie diensten kunnen bijdragen aan uw winst?

Verduurzaming

Gruno Vastgoed heeft de ambitie om vastgoed te verduurzamen; om te beginnen door verduurzaming in te passen in de normale taakuitvoering rond het vastgoedbeheer. Naast dat u maatschappelijk verantwoordt onderneemt kan een verduurzaming ook besparingen opleveren. Een verbetering doorvoeren in uw gebouw? Wij helpen u graag verder! Meer weten over de mogelijkheden?

Kennismaken met Gruno Vastgoed

Bel ons of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u graag terug.

Op zoek naar beleggingskansen?

Blijf op de hoogte van het meest actuele aanbod van Gruno Vastgoed.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers