Aankoop

Advies bij aankoop van een beleggingspand

U bent van plan om vastgoed aan te kopen en bent op zoek naar gedegen advies. Gruno Vastgoed heeft reeds jaren ervaring op het gebied van vastgoed aankoop. Wij kunnen u begeleiden, en adviseren over de kansen in de markt en informeren over aandachtspunten waar u als koper op moet letten. U profiteert ook van ons uitgebreide relatiebestand, waardoor u als potentiële koper als eerste op de hoogte wordt gebracht van exclusieve (meestal nog niet openbare) aankoop kansen in de markt. 

Exclusieve aankoop kansen

Als potentiële koper staat u bij Gruno Vastgoed vooraan in de rij. Vanuit ons uitgebreide netwerk van pandeigenaren en beleggers krijgen wij regelmatig het verzoek om een pand te verkopen. Het komt vaak voor dat deze panden (nog) niet openbaar in de verkoop staan. Indien u kiest voor de aankoopbegeleiding van Gruno Vastgoed krijgt u toegang tot ons exclusieve bestand van aankoopkansen.

Tijdens het aankooptraject zullen wij u ook informeren over de juridische, financiële en fiscale kansen en obstakels die voor u als koper relevant zijn. Gruno Vastgoed geeft ook een reëel beeld van het te behalen rendement over uw investering.

Verhuur en pandoptimalisatie

Tijdens de begeleiding van de aankoop adviseren wij u graag over de verhuurbaarheid van het pand. Gruno Vastgoed is al geruime tijd een begrip in Groningen en omgeving als het aankomt op de verhuur van panden aan particulieren. Hierdoor hebben wij veel ervaring op het gebied van verhuur en kunnen u tot in detail vertellen hoe de verhuur van het pand kan bijdragen aan uw rendement. 

Naast de verhuur zijn er nog meer manieren om uw rendement te verhogen. Zo begeleiden wij ook bij de pandoptimalisatie van uw vastgoed. U kunt hierbij denken aan rennovatie, verbouwing tot studentenwoningen, onderhoud aan de woningen en de verduurzaming van het vastgoed. Gruno Vastgoed staat in direct contact met meerdere aannemers en architecten om de pandoptimalisatie snel en efficiënt te kunnen realiseren.

Financieel en juridisch advies

Een pand aanschaffen brengt vaak veel financiële en juridische aspecten met zich mee. Gruno Vastgoed geeft u tijdens het aankoopproces gedegen advies op financieel, fiscaal en juridisch gebied. Door onze ervaring met het aankopen van beleggingspanden kunnen wij u ook informeren over lokale wet- en regelgeving. Zo komt u niet voor verassingen te staan. 

Naast het geven van advies controleren wij ook (eventueel aanwezige) huurcontracten, aanwezige vergunningen en de veiligheid in de woning. Voordat u de woning definitief aankoopt zullen wij de koopakte voor u controleren en zorgen voor de begeleiding tussen u en de notaris.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de aankoop van een vastgoedobject? Maak dan vrijblijvend contact met ons op om de aankoop mogelijkheden te bespreken.

Kennismaken met Gruno Vastgoed

Bel ons of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u graag terug.

Op zoek naar beleggingskansen?

Blijf op de hoogte van het meest actuele aanbod van Gruno Vastgoed.

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms