Bouwbegeleiding

Verbouwproject in goede handen
Home » Diensten » Bouwbegeleiding

U wilt uw pand verbouwen om bijvoorbeeld meer rendement uit uw vastgoed te halen. Een woonunit met de juiste voorzieningen en staat van onderhoud kan u namelijk flink meer opleveren. Er kan gedacht worden aan het verbouwen van een bestaande woning of bedrijfspand naar studentenkamers, studio’s en/of appartementen. Wij gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden tot de verbouwing van uw vastgoed en onze bouwbegeleiding door te nemen.

Woonwensen huurders

Het is verstandig om voor aanvang van een verbouwing, goed te weten wat de woonwensen van potentiële huurders zijn. U wilt immers zoveel mogelijk van uw woonunits bezetten. Voor onze klanten verhuren wij via onze dochteronderneming grunoverhuur.nl wekelijks meerdere woningen waardoor wij goed inzicht hebben in de behoeften van huurders. Kiest u voor bouwbegeleiding van Gruno Vastgoed? Dan adviseren wij u graag welke typen woonruimtes het meest geschikt en interessant zijn voor uw woning.

Bouwbegeleiding en aannemers

U wilt graag een vastgoedobject laten verbouwen en/of renoveren, maar het ontbreekt u aan voldoende tijd of de kennis. Bouwbegeleiding van Gruno Vastgoed biedt uitkomst. Wij zorgen ervoor dat uw ideeën worden omgezet in een werkbaar plan. De volgende stap is het aanvragen van offertes bij onze vaste en vertrouwde aannemers en architecten. Voor aanvang van de bouw zal er ook rekening gehouden worden met de geldende regelgevingen en lokale wetten.

Bouwbegeleiding van Gruno Vastgoed bewaakt het overzicht over uw project en voert namens u al het contact met de verschillende partijen zoals aannemers, architecten, gemeente en leveranciers. Zo heeft u één vast en centraal aanspreekpunt.

Maak een afspraak

Graag nodigen wij u van harte uit om langs te komen op ons kantoor om een goed beeld van uw verbouw ideeën te krijgen. In een vrijblijvend gesprek vertellen wij u tot in detail wat Gruno Vastgoed voor uw project kan betekenen. Zodra er een overeenkomst is getroffen zullen wij bij meerdere partijen offertes aanvragen waarop u vervolgens een definitieve beslissing kunt nemen.

Wilt u meer weten? Kom langs op ons kantoor. Om te zorgen dat wij alle tijd hebben kunt u het beste een afspraak maken of ons even bellen op 050 85 38 017. Wij zorgen dat onze overheerlijke koffie voor u klaarstaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de verbouwmogelijkheden van uw pand? Maak dan vrijblijvend een afspraak of bel 050 853 80 17 om de mogelijkheden te bespreken.

Kennismaken met Gruno Vastgoed

Bel ons of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u graag terug.

Op zoek naar beleggingskansen?

Blijf op de hoogte van het meest actuele aanbod van Gruno Vastgoed.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers