Pandoptimalisatie

Meer rendement uit uw vastgoed

U bent in het bezit van een pand of u heeft een interessant object op het oog. Natuurlijk wilt u een maximaal rendement behalen op uw investering. Pandoptimalisatie zorgt ervoor dat bestaande woningen meer huuropbrengsten kunnen genereren. Gruno Vastgoed heeft door de jaren heen reeds velen ondernemers geholpen om het maximale rendement te behalen. Wij nodigen u vrijblijvend uit om samen een inventarisatie te maken hoe pandoptimalisatie kan bijdragen aan uw succes.

Pandoptimalisatie in de notendop

Wist u dat een herindeling, verbouwing en/of verduurzaming u veel extra huuropbrengsten kunnen opleveren. Pandoptimalisatie kan bijvoorbeeld betekenen dat studentenkamers of een kantoorpand in meerdere zelfstandige wooneenheden worden getransformeerd. Daarnaast kunt u denken aan verduurzaming, wat kan resulteren in lagere onderhouds- en verbruikskosten. Pandoptimalisatie zorgt ook vaak voor een waardevermeerdering van uw vastgoed.

Als u een pand wilt optimaliseren komen er vaak veel regels, zoals gemeentelijke verordeningen, bouwbesluiten en wetgevingen, bij kijken. Uit de praktijk is gebleken dat eigenaren dit liever uitbesteden en vandaar hebben wij ons gespecialiseerd hebben in het begeleiden van het volledige pandoptimalisatie traject. Meer weten?

Vaste partners

Aangezien wij uitsluitend werken met vaste en vertrouwde (verbouw)partners bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit en service. Onze vaste groep van partners bestaat uit erkende aannemers, bouwkundigen, architecten en leveranciers. Wij zijn voor u het vaste aanspreekpunt, waardoor u niet afzonderlijk met alle partijen contact hoeft te onderhouden.

Naast het optimaliseren van uw pand denken wij graag met u mee over extra verdienmogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het meubileren van een woonruimte waardoor extra inkomsten gegenereerd kunnen worden. Zo zijn er nog velen mogelijkheden bespreekbaar om uw investering extra aantrekkelijk te maken. Wij zetten graag een extra stap om het maximale uit uw pand te halen.

Volledig ontzorgd

U wilt niet in contact staan met tientallen partijen, maar heeft liever één vast aanspreekpunt. Zo blijft u van een afstand volledig betrokken bij uw project.

In een vrijblijvend inventarisatiegesprek leggen wij uit wat de kansen en mogelijkheden zijn voor uw vastgoed. U zult van ons verschillende kosten- en verdienprognoses ontvangen zodat u rustig kunt nadenken welke optie het meest interessant is. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij denken graag met u mee.

Interesse in pandoptimalisatie? Vraag een gesprek aan

Bent u geïnteresseerd geraakt of heeft u vragen over pandoptimalisatie? Neem contact op met onze vastgoedexperts via 050 853 80 17 of stuur een bericht.

Kennismaken met Gruno Vastgoed

Bel ons of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u graag terug.

Op zoek naar beleggingskansen?

Blijf op de hoogte van het meest actuele aanbod van Gruno Vastgoed.

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms