Verduurzaming

Duurzaam in vastgoed

Gruno Vastgoed heeft de ambitie om vastgoed te verduurzamen; om te beginnen door het in te passen in de normale taakuitvoering rond het vastgoedbeheer. Een verduurzaming doorvoeren in uw pand? Meer te weten komen over maatschappelijk verantwoord ondernemen binnen het vastgoed? Wij helpen u graag verder!

Een stap verder

Waar een reguliere vastgoed organisatie stopt na het aanbieden van de reguliere diensten, gaat Gruno Vastgoed een stap verder. Binnen onze dienstverlening zetten wij sterk in op duurzaamheid.

Zo hebben wij de eerste stap gezet door alle communicatie digitaal te maken. Daarnaast werken wij bij voorkeur samen met partijen die zich inzetten voor duurzaamheid binnen het vastgoed. Benieuwd wat verduurzaming voor u kan betekenen?

Verduurzaming kan geld opleveren

Verduurzaming van vastgoed kan u geld besparen. In directe zin door bijvoorbeeld energiebesparende maatregelen, maar ook indirect door middel van stimulerende subsidies en fiscale kortingen. Wilt u uw pand gasloos maken? Dit kan bijvoorbeeld door middel van een warmtepomp in combinatie met zonnepanelen en vloerverwarming.

Onze vastgoedspecialisten geven u graag advies om samen, door slimme inzet van subsidies en fiscale maatregelen, onder andere verduurzaming van vastgoed, aantrekkelijk te maken. 

Wilt u meer weten over verduurzaming in het vastgoed?

Bent u nieuwsgierig geworden wat verduurzaming binnen het vastgoed u op kan leveren? Wij leggen het u graag uit! Maak vrijblijvend een een afspraak. Onze overheerlijke koffie staat voor u klaar.

Kennismaken met Gruno Vastgoed

Bel ons of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u graag terug.

Op zoek naar beleggingskansen?

Blijf op de hoogte van het meest actuele aanbod van Gruno Vastgoed.

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms