Verhuren beleggingspand

Huurinkomsten uit uw vastgoedportfolio
Home » Diensten » Verhuren beleggingspand

U bent in het bezit van één of meerdere beleggingspanden en bent op zoek naar een vaste huurstroom en een solide rendement op uw investering. Naast een positief rendement vinden wij het ook belangrijk dat er geschikte huurders in uw panden wonen. Al onze huurders worden gescreend op inkomsten, dagelijkse bezigheden en betrouwbaarheid. Dit geeft u zekerheid van inkomsten en zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Geschikte huurders

Als u een woning gaat verhuren wilt u er zeker van zijn dat er geschikte huurders in uw vastgoed komen te wonen. Via onze dochteronderneming grunoverhuur.nl krijgen wij wekelijks velen bezichtigingsaanvragen van nieuwe huurders die op zoek zijn naar een woning.

Uit deze huurders maken wij een selectie door middel van een uitgebreide screeningsprocedure. In deze procedure wordt gekeken naar werk, inkomen, studiefinanciering, dagelijkse bezigheden, opleidingsniveau en de motivatie om een woning te huren. De screening wordt altijd gecontroleerd aan de hand van officiële documenten en/of creditchecks, zodat u er zeker van bent dat er geschikte huurders in uw pand wonen. 

Huurinkomsten

U wilt natuurlijk huurinkomsten verkrijgen uit uw vastgoed. Wij zullen u adviseren wat een marktconforme huurprijs is voor elke woonunit die u via ons wilt verhuren. Samen zal de definitieve huurprijs worden vastgesteld waarop wij u vervolgens een overzicht toereiken met de totale huurinkomsten van de te verhuren woonunits. Zo weet u vooraf precies welke huurinkomsten uit uw vastgoed gegenereerd zullen worden.

Huurovereenkomst

Het staat voorop dat zowel u als de huurders tevreden zijn over de gemaakte afspraken. Om hier geen misverstanden over te laten ontstaan zullen wij de huurovereenkomst contractueel vastleggen. Wij vinden het daarnaast belangrijk dat huurders in begrijpbare taal worden geïnformeerd over de overeenkomst, zodat zij ook tevreden zijn over de totstandkoming van het contract.

Het is voor u als verhuurder ook belangrijk dat de overeenkomsten op een juiste wijze tot stand zijn gekomen, omdat u op deze manier kunt terugvallen op de gemaakte afspraken. In onze optiek is een goede huurovereenkomst de basis van een goede relatie met uw huurders.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de verhuurmogelijkheden van uw vastgoed? Maak dan vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden met u te bespreken.

Kennismaken met Gruno Vastgoed

Bel ons of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u graag terug.

Op zoek naar beleggingskansen?

Blijf op de hoogte van het meest actuele aanbod van Gruno Vastgoed.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers