Verkoop

Uw vastgoedobject verkopen
Home » Diensten » Verkoop

U wilt uw beleggingspand of woning verkopen? Het is lastig te bepalen wanneer het de juiste tijd is om uw vastgoed te verkopen. Daarnaast wilt u uw object uiteraard voor de juiste prijs verkopen. Wij bieden u graag de juiste verkoop hulp om uw vastgoed op het juiste moment en voor de beste prijs te verkopen.

Verkoop beleggingspand

Wilt u uw beleggingspand of woning verkopen? Wij kunnen u geheel vrijblijvend advies geven over alle mogelijkheden met betrekking tot de verkoop van uw vastgoed. Dit gaat onder andere om de juiste tijd om uw pand te verkopen, maar ook voor de juiste prijs. Bent u nieuwsgierig hoe wij u hierbij kunnen helpen? Neem contact met ons op of kom gerust eens langs voor een kop koffie!

Stille verkoop

Voor de verkoop van uw bedrijfspand bieden wij ook de optie stille verkoop aan. Het verkopen van vastgoed is soms namelijk een twijfelachtige keuze. U wilt natuurlijk niet dat er chaos ontstaat onder de huurders. Daarom bieden wij stille verkoop aan.

Op deze manier wordt de verkoop van uw beleggingspand enkel en alleen beperkt aangeboden aan één à twee personen. Dit object wordt alleen aan deze personen aangeboden, omdat wij denken dat het een geschikt pand is voor de desbetreffende personen. Het grote voordeel van stille verkoop is dat uw pand niet open en bloot op de markt aangeboden wordt. Zo voorkomt u ongerustheid bij de huurders.

Rendement

U wilt natuurlijk het maximale rendement op uw vastgoed ontvangen. Het rendement op uw vastgoedbelegging hangt af van meerdere factoren, namelijk de ontvangen huurstromen gedurende het bezit van het vastgoed en het verschil tussen de aankoop- en verkoopwaarde. Dit verschil kan te maken hebben met de huidige omstandigheden binnen de vastgoedmarkt. Door jarenlange ervaring weten wij welk moment het meest gunstig is om tot een verkoop over te gaan. Gruno Vastgoed heeft als doel om een zo hoog mogelijke verkoopwaarde te realiseren, zodat u een maximaal rendement op uw investering kunt maken.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de verkoop van uw vastgoed? Wij nodigen u graag uit om een afspraak met ons te maken, om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. 

Kennismaken met Gruno Vastgoed

Bel ons of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u graag terug.

Op zoek naar beleggingskansen?

Blijf op de hoogte van het meest actuele aanbod van Gruno Vastgoed.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers