Gruno Vastgoed groeit en lanceert nieuwe website

Gruno Vastgoed Verduurzaming

Al jaren is Gruno Vastgoed een begrip in Groningen en omstreken. Van een kleine speler tot een full-service dienstverlener in de vastgoedsector. Zowel huurders, verhuurders en vastgoedbeleggers kunnen gebruikmaken van de expertise van Gruno Vastgoed. Inmiddels bestaat het team ook al uit 10 medewerkers en is het nieuwe kantoor in gebruik genomen. Om onze klanten beter te kunnen voorzien van informatie zijn er sinds kort twee volledig nieuwe websites gelanceerd: Gruno Verhuur en Gruno Vastgoed.

Nieuwe bedrijfslocatie

De ontwikkelingen hebben sinds de oprichting niet stilgestaan. Zeer recent is Gruno Vastgoed voor de tweede keer verhuisd. Vanaf het begin van 2020 heeft het bedrijf een nieuwe thuisbasis gevonden aan de Nieuwe Ebbingestraat 219 in Groningen. Deze locatie biedt meer ruimte om te kunnen groeien en om klanten beter te kunnen ontvangen.

Gruno Verhuur

In de afgelopen jaren is het gebruik van de website exponentieel gestegen. Om aan de vraag van onze klanten te kunnen voldoen is er gekozen voor twee volledig nieuwe websites. Verhuurklanten kunnen sinds eind oktober 2019 al terecht op GrunoVerhuur.nl. Deze website is volledig ontwikkeld met de verhuurklant in gedachten.

Huurders kunnen het laatste aanbod bekijken en direct reageren. Het huren brengt veel vragen met zich mee, vandaar dat Gruno Verhuur een scala aan huurtips biedt. Er is ook rekening gehouden met de toegenomen groei van internationale studenten: de website is ook in het Engels beschikbaar. Zo kan iedereen in Groningen een geschikte en kwalitatieve woning vinden.

Gruno Vastgoed

Om verhuurders, kopers, vastgoedbeleggers en de overige zakelijke klanten te kunnen bedienen is er een scheiding gemaakt tussen de verhuur tak en de vastgoed tak. Alle vastgoed gerelateerde zaken zijn vanaf het begin van 2020 ondergebracht in een volledig nieuwe website: GrunoVastgoed.nl.

Op GrunoVastgoed.nl is informatie te vinden over vastgoedbeheer, aankoop, verkoop, investeren, rennovatie, onderhoud en het verduurzamen van vastgoedobjecten. De website biedt ook ruimte voor het actuele vastgoedaanbod en toont referenties van voltooide transacties en vastgoedprojecten. Vastgoedeigenaren, beleggers en particulieren kunnen eenvoudig met Gruno Vastgoed in contact treden.

Persoonlijk advies

Het persoonlijke contact staat bij ons net als voorheen op nummer één en vandaar nodigen wij u nog steeds graag uit voor een persoonlijk gesprek om uw vastgoedkansen te bespreken. Kom met ons in contact of bel ons op 050 853 80 17 of kom eens langs aan de Nieuwe Ebbingestraat 129 in Groningen.

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms