Over ons

Vastgoedbeheer voor de kleine en grote belegger
Home » Over ons

Gespecialiseerd in aan- en verkoop van beleggingspanden

Gruno Vastgoed is al jaren een begrip in Groningen en omstreken. Wij hebben ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in de aan- en verkoop van beleggingspanden in Groningen. U wilt uw beleggingspand uiteraard voor de juiste prijs verkopen. Dit kunnen wij samen met u realiseren. Bent u benieuwd hoe dit alles is begonnen? Lees meer over ons en wat wij voor u kunnen betekenen.

Over ons

Van oorsprong richtte Gruno Vastgoed zich enkel op kamerverhuur. Huisbazen plaatsten meestal zelf hun vastgoedobjecten op internet wanneer zij een nieuwe huurder zochten. Hoewel de woningen en kamers erg aantrekkelijk waren, bleven de reacties meestal uit. Dit gebeurde bijvoorbeeld als er onvoldoende of onjuiste informatie werd getoond over de woonruimtes, of het ontbrak aan heldere foto’s.

Dat kon anders, vonden Robin Keuning en Kariem Deelstra. Vanuit hun eigen studentenkamer in Groningen begonnen zij huisbazen te benaderen met een beter voorstel.

Vandaag de dag

Gruno Vastgoed zocht geschikte huurders voor de verhuurder, maar vond het ook belangrijk dat de huurder tevreden is. Dit betekent: goed onderhouden kamers voor een eerlijke prijs. Gruno Vastgoed hanteert dit beleid van de dag nog steeds.

De onderneming groeide uit tot een vastgoedorganisatie die alle facetten van de branche bedient. Denk bijvoorbeeld aan de aankoop en verkoop van onroerend goed of hulp bij het vastgoedbeheer van beleggingspanden.

Vanaf eind 2019 kunnen huurders terecht bij de dochteronderneming Gruno Verhuur. Deze website biedt het meest actuele aanbod huurwoningen, biedt handige huurtips en versimpelt de huurprocedure.

Onze vastgoedexperts

Ooit begonnen op een studentenkamer van 8 vierkante meter, maar vandaag de dag te vinden in twee kantoren aan de Nieuwe Ebbingestraat 129 met een team van ruim 19 vastgoedexperts.

Kennismaken met Gruno Vastgoed

Bel ons of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u graag terug.

Op zoek naar beleggingskansen?

Blijf op de hoogte van het meest actuele aanbod van Gruno Vastgoed.

Compare Listings

Titel Prijs Status Type Gebied Doel Slaapkamers Badkamers