Vastgoedbeheer

Beleggingspand volledig in beheer

Wilt u het vastgoedbeheer van uw beleggingspand van A tot Z geregeld hebben? Gruno Vastgoed regelt het voor u. Bij het beheren van een beleggingspand komen een aantal belangrijke zaken kijken. Wij geven u net iets meer dan alleen het beheer van uw vastgoed. Bij ons kunt u uw vastgoed veilig vastzetten in box 3. Vastgoedbeheer van Gruno Vastgoed voorziet in financieel beheer, commercieel beheer, technisch beheer en administratief beheer. Wilt u meer weten? Vraag vrijblijvend een gesprek aan via 050 85 38 017 of gebruik het contactformulier.

Financieel beheer

Het is belangrijk dat u alle financiën, met betrekking tot uw vastgoed, goed op orde heeft. Gruno Vastgoed biedt daarom een overzichtelijke online verhuurdersportaal aan, zodat het financiële beheer van uw beleggingspanden inzichtelijk zijn. In dit portaal ziet u een overzicht van het volledige financiële vastgoedbeheer van uw beleggingspand. Zo kunt u de verbruikte servicekosten en huurrapportages inzien, maar ook bijvoorbeeld de status bekijken van uw huurders inzake betalingen en meer.

Wij vinden het belangrijk dat u goed op de hoogte bent van alle financiën rondom uw vastgoed. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden van ons financiële vastgoedbeheer.

Commercieel & technisch beheer

Onder het vastgoedbeheer van een beleggingspand valt natuurlijk ook het commercieel beheer. Wij verzorgen de verhuur van uw woning, verstrekken verhuurdersverklaringen aan huurders en kijken naar de mogelijkheden om uw rendement te verhogen. U wilt natuurlijk niet dat uw pand leegstaat. Daarom proberen wij ten alle tijden uw rendement veilig te stellen door de woning snel opnieuw te verhuren. Hierbij houdt het nog niet op, want wij kijken ook naar de juridische aspecten die bij de verhuur van uw vastgoed komen kijken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Als u een beleggingspand door ons laat beheren staan wij 24/7 klaar voor technische storingen en onderhoudsproblemen. Gruno Vastgoed werkt uitsluitend met een vast team van aannemers, klusjesmannen, elektriciens, schilders en andere ambachtslieden die altijd klaar staan, om de klus te klaren. Alle onderhoudsklachten worden tevens door ons in behandeling genomen, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Hiervoor wordt altijd een onderhoudsplan opgesteld, zodat u goed op de hoogte bent van het technisch beheer van uw beleggingspand. Tevens hebben wij de juridische kennis, om hier zorgvuldig en juist mee om te gaan.

Box 3

Hoe aantrekkelijk het is om in vastgoed te beleggen ligt deels aan uw fiscale situatie. Het is voor particuliere vastgoedbeleggers namelijk erg aantrekkelijk om in box 3 te beleggen. U betaalt dan uitsluitend, effectief 1,2% vermogensrendementsheffing. Gruno Vastgoed biedt de optie om uw vastgoedinvesteringen actief te beheren, zodat u er zeker van bent dat uw inkomsten op vastgoed niet in box 1 terecht zullen komen. Door actief beheer op uw vastgoedinvesteringen uit te voeren zorgen wij dat u meer rendement heeft.

Het maximale rendement uit uw vastgoed halen? Vastgoedbeheer brengt uitkomst

Maak vrijblijvend een afspraak met één van de vastgoedexperts en wij vertellen alles over onze vastgoedbeheer mogelijkheden.

Kennismaken met Gruno Vastgoed

Bel ons of laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u graag terug.

Op zoek naar beleggingskansen?

Blijf op de hoogte van het meest actuele aanbod van Gruno Vastgoed.

Compare Listings

Title Price Status Type Area Purpose Bedrooms Bathrooms